Konsten att blanda
Efter att länge ha funderat över hur det skulle smaka med smält mjölkchoklad och kebabsås bestämde sig Emma och Hanna (gästglassare) för att smaka. Spänningen var olidlig när chokladen togs ut från mikron, sådär härligt krämig och lagom rinnig. Skedar togs fram och förbereddes med de goda såserna. Och de smakade.
Uttrycken i deras ansikten var oförglömliga. Konsten att blanda är svår, och inte alla gånger lyckas det. Det här var en av de gångerna som rent ut sagt gick käpprätt åt helvete. Prova det aldrig kära vänner. Ni kommer ångra det.
Men visst är det en vidrig tanke att tänka på hur det blandas?
Något man kan använda sig av om man vil banta till exempel.
Man tappar matlusten direkt.
Kommentarer
Postat av: Askelsson
Äcccllitt :P jag ska nog inte testa det :P
Postat av: Anton Kööhler
Jag ska definitivt testa det. Alla vet att kebab är gott och att chokladsås är gott. Tillsammans borde det alltså bli gott-gott. Eller hävdar ni att matematiken har fel?
Slutstas: NI måste gjort fel på något sätt.
Trackback