Oral orgasm ett faktum

Jaha ja.. Det var ju inte färdigskrevat om Karin och Emmas glassupplevelser i Bryssel nej..
Vi har ätit vanlig glass också! Väldigt god vanlig glass med sprutgrädde, chokladsås och strössel!
I riktiga glasskålar!

vaniljglass, sås, strösel, sprutgrädde
Såhär! Underbar såg den ut!

mjao
Close-up.. Helt jävla fakking underbart! Amejsing ffs!

Men vad hände då, undrar du säkert?
Jo, såhär var det.

Vi fick glassen på en bricka. En njutning för ögat i sina höga glasskålar.
Vi högg in på den. Fyllde våra ätdon med den svala substansen...
Vi lyfte skedarna mot munnen, långsamt och trevande. Det kalla stålet, och glassen, mötte våra läppar. Vaniljsmaken spred sig i våra munnar medan våra ben sakta började domna bort. En smak av grädde, lite söt grädde, och choklad kunde anas i bakgrunden...
   Vi glömde världen omkring oss, ingenting spelade någon roll längre. Det var bara vi och glassen. Den underbara kalla glassen som fyllde våra munnar med denna så fantastiska njutning. Den var inte av denne värld, den kan inte ha varit det. Det måste ha varit Gud som tagit över glass-serverarens kropp för att kunna ge oss så god glass. Vi kände oss inte värdiga för AMAGAAAAAAD!! Vad det var gott!
Men sen tog den slut.

Glassen kommer för alltid finnas kvar i våra minnen...
(fast det var ju inte sant, jag har redan glömt..)
Den får 5 såsårån av 5 möjliga.


Micrad Cola. Bajs. Inte göra om.

Vi har micrat Cola. Vi har smakat på den också. Vi har konstaterat att det inte var gott.

Das picturés from the epic sorbetupplevelse

passionsfrukt och citronsorbet
Emmas glass. Karins hand.

citron och violsorbet
Karins glass. Ingen hand.

slut
Det sämsta med glass är att man inte kan äta hur mycket som helst, och att den tar slut.
Vi kommer forska i ämnet för att få fram en förbättring på detta.

Citron-fanta och episkt störssel

Det var en vanlig kväll, precis efter middagen i Bryssel.
Den hade avnjutits utomhus och i gott sällskap.
En perfekt kväll fylld av billig mat och rasism.

Vi skulle gå och köpa lite godis.
Emma och Karin fann det något svårt att hitta godis som skulle ge kvällen fortsatt perfektion.
Men längst inne, i ett hörn av denna matvaruaffär, skådade våra ögon något mycket vackert.
Där, mitt framför oss, stod den.
Citron-fantan.
Vi kunde inte slita oss från den, den höll oss som trollbundna!
Med gnistrande ögon tog Karin fantan i sin famn.
Det var sex flaskor, 3 liter av kolsyrad frälsning.

Vi fortsatte mot godiset, eftersom fanta kan orsaka kissnödighet så beöver man något att liksom..svabba upp vätskan med. 
Med raska steg fortsatte vi, Karin och Emma, mot godishyllan.
Men, vad var detta? vi backde tillbaka några steg för att se tydligare vad det var vi faktiskt hade sett.
Emma tappade hakan, hon dök ner på golvet för att ta upp den.
Karin hade svårt att stå still och kände lyckoruset genom hela kroppen.
Vi, båda två, ramlade i en blöt hög av ögonorgasm på golvet. I ren extas började vi båda flämta och skrika. Människor runt oss blev till statyer, inget annat fanns utom DET.
DET var, det mest EPISKA STRÖSSLET NÅGONSIN!

Med sitt rosa lock stod det där, inplastad i all sin prakt.
Det fanns fyra olika sorter i, nötter, hjärtan, strössel i regnbågens all färger! Stora, små, formade, mönstrade!
DET VAR...UNDERBART!
En fröjd för ögat! Ett ljus i slutet på denna mörka tunnel som kallas livet!

Bilder på det episka strösslet kommer snart =)

Ajskrim

Att ta sina seder till utlandet...

Karin och Emma har varit i Belgien. Bryssel närmare bestämt. Och då måste man ju äta glass!!
Och man måste ju löpa strössel. Episkt strössel.

Vi hade letat länge, men inte hittat några spår av glass. Så plötsligt, framför våra ögon, är en glassbar. Egentligen var det ett helt café men det var glassen som var det viktiga. Det fanns massor av glass! Den såg god ut också!

Beställningsprocessen började. Läsa menyn. Svårt, med tanke på att det var på franska. Men tillslut listade vi ut vad som skulle köpas. Bara själva beställningen kvar då med andra ord. Till den väldigt mångspråkiga ta-emot-beställningar-mannen. Mycket flerspråkiga är fransmännen och belgarna...

Tiden var inne för att äta glass. Karin hade beställt en bägare med två kulor. Citronsorbet och violsorbet.
Emma hade beställt ett rån. Också med två kulor. Citronsorbet och passionsfruktsorbet.
Spännande!!
(Bilder kommer på våra vackra skapelser. Eller ja... ta-emot-beställnings-mannens skapelser...)

Men det var inte så gott man faktiskt kan tro att det skulle vara. Sorbeten hade inte rätt konsistens. Det var som en blandining av vanlig glass och sorbet. Dock var smaken på violsorbeten ganska så episk, som dom där violgodisarna man kan köpa ni vet. Intressant och goadre än man kan tro. Smaken var det inget fel på alls på någon av smakerna faktiskt.
Belgisk sorbet får tre såsårån av fem möjliga!

BOOOOOOM!

Om man micrar chokladsås exploderar paketet efter ett tag. Emma vet för Emma har provat.
Smaken är densamma dock.

Smält maräng och fryst festis

För ett par dagar sedan gjorde de det igen! En ny genialisk blandning är uppfunnen!
Att blanda vaniljglass med mosade maränger och chokladsås är något som starkt rekomenderas.
Att sedan strössla glassen och lägga den i ett rån är också ett hett tips.

Något som däremot inte på några sätt kan rekomenderas är att frysa festis, hälla sprutgrädde runt hela den frysta festisen och sedan frysa in den igen.
Dels ser det avskyvärt ut, dels kan glaset välta väl inne i frysen och droppa på nedanstående matlådor (som dock tillhör okända människor, men antagligen riktigt läskiga och blodtörstiga sådana).
Dels vågar man inte smaka. Det luktar för mycket.

Konsten att blanda

Efter att länge ha funderat över hur det skulle smaka med smält mjölkchoklad och kebabsås bestämde sig Emma och Hanna (gästglassare) för att smaka. Spänningen var olidlig när chokladen togs ut från mikron, sådär härligt krämig och lagom rinnig. Skedar togs fram och förbereddes med de goda såserna. Och de smakade.
   Uttrycken i deras ansikten var oförglömliga. Konsten att blanda är svår, och inte alla gånger lyckas det. Det här var en av de gångerna som rent ut sagt gick käpprätt åt helvete. Prova det aldrig kära vänner. Ni kommer ångra det.

Men visst är det en vidrig tanke att tänka på hur det blandas?
Något man kan använda sig av om man vil banta till exempel.
Man tappar matlusten direkt.

Glasshistoriken

Det började en dag när Emma var hemma från skolan i en svår sjukdom (feber).
   Karin och Emma kom på den briljanta idén att blanda isglass med chokladsås, en god glass med ett gott tillbehör.
Nu föll det sig så att Emma varken hade isglas eller chokladsås hemma, utan detta skulle exprimenteras med när Emma blivit frisk igen.

Dagen efter det begav sig Karin och Emma till affären för att köpa de gudomliga ingredienser som krävdes. Citronsorbet, chokladsås och strutar.
Inte gott. INte ett dugg gott. Skall inte testas igen. Aldrig någonsin.

Veckan efter det var det dags för något nytt och frächt. Så Karin och Emma gick till affären igen, och den här gången inhandlades det hallonsorbet, kolasås och strutar.
Inte heller gott. Om möjligt ännu värre än det som testats veckan innan.

Efter båda dessa misslyckade försök att göra något enastående nytt, något riktigt smaskigt så gav de nästan upp. I ett sista försökt ställde de chkladsåsen i frysen. MEN DEN STELNADE INTE!!! Kan ni tänka er besvikelsen allihopa, hur ont det gjorde i deras hjärtan varje gång vi besökte frysen och chokladsåsen var lika rinnande som förra gången, om än något kallare.

Då, den fantastiska dagen då Karin, Ida och Emma kom på den briljana uppfinningen! De slet ut rånen ur skåpet, slängde fram den halvfrysta chokladsåsen och den rumsvarma kolasåsen och blandade. SÅSÅRÅN!!
Och det var det godast världen skådat! Så stolta de var!
Denna dag ska i alla tider firas som såsårån-dagen! Utan undantag.
(Vilket datum som var kommer vi inte ihåg, men det var på en torsdag. Alltså ska alla torsdagar firas som råsårån-dagen.)

Så kom dagen då det var dags för klassikern. Marängsviss. Att sitta utanför tyskaelevernas klassrum och äta den förstärker godheten mycket.
(men att två personer delar på en hel skål fylld kan inte rekomenderas, biverkningar såsom magsmärtor och illamående är mycket troliga att uppstå då...)

Efter att ha ätit marängsviss och ändå ha en hel håltimme kvar att utfylla började Karin och Emma att blanda glass. Vaniljglass med hallonsorbet, kolasås och chokladsås. En hemgjord trippelglass som rekomenderas högt. Fast inte jättehögt...

Presentation av Glassarna

Hallååå!
Vi är tre små glada flickor som tycker ohälsosamt mycket om att exprimentera med glass. Därav denna bloggen.
Låt oss börja med en kort presentation om våra glassvanor:

Ida
Bästa glass: Har det choklad? Bra, då äter jag det.
Bästa tillbehör: Chokladsås. Eller kanske chokladkakor. Eller chokladsås? Eller chokladkakor?
Bästa blandning: Chokladglass med chokladsås och chokladkakor, tror jag.
Bästa glassupplevelse: Ben&Jerrys - allt med choklad, och Magnums gamla de Sju Dödssynderna - med choklad ofc.
Västa glass: Torde vara lakrits. Eller för mycket vanilj.
Värsta tillbehör: Violtabletter. Skumt?
Värsta blandning: Glass och potatis.
Värsta glassupplevelse: Magnum Classic. Alldeles för lite choklad!

Karin
Bästa glass: Spirello, på den tiden den hette spirello och inte twister.
Bästa tillbehör: chokladsås, en klassiker som alltid fungerar
Bästa blandning: sås och rån, eller,som vi väljer att kalla det; såsårån. detta är alltså en helt vanlig glasstrut fylld med valfri sås, choklad och kolasås är de godaste.
Bästa glassupplevelse: alla, glass leder alltid till en bra upplevelse.
Värsta glass:  Fusk-spirello, dom man får i storpacken. och dålig sorbet som smakar krämigt och vaniljigt fast de inte ska göra det.
Värsta tillbehör: lakrits-grejer; sås och strössel. USCH.
Värsta blandning: Sprutgrädde och kolasås, frusen festis
Värsta glassupplevelse:  finns inga dåliga glassupplevelser enligt moi.

Emma
Bästa glass: Cornetto Citron. Eller citronsorbet. Finns det vanlig glass som smakar citron?
Bästa tillbehör: Hallon... Eller chokladsås.. Eller nej smält choklad är godare... NEJ! Smält nougat!!
Bästa blandning: Får man säga marängsviss? För det har så många goda saker i sig...
Bästa glassupplevelse: Såsårån. Fast det är ju inte glass... Men närapå!
Värsta glass: Sån som har köttfärs.
Värsta tillbehör: Köttfärs.
Värsta blandning: Glass och köttfärs.
Värsta glassupplevelse: Att äta glass och köttfärs.


Sådär ja, då var det avklarat! Vi har en del glasshistoria att uppdatera er med, men det tar vi lite senare.
Hejdå!

RSS 2.0